Taivaassa tavataan

Glorian ohjaamo, ns. taivas

Ääni ja Vimma lähti käyntiin eilen maanantaina 20.04.09. Tapahtuman tuotantoporukka on tehnyt jo pitkin kevättä töitä. Samoin tapahtuman mediataltioinnin ja lähetyksen suunnittelu on alkanut jo aikoja. Karkeasti tapahtumaa aloitetaan tekemään jo silloin kun edellinen tapahtuma on kesken. Käytännössä kertyy runsaasti kokemuksia joita kirjataan saman tien ylös. Tapahtumien jälkeen on tapahtuman arviointi jossa kirjataan parannusehdotukset ylös.

Lähetyksen tekijöiltä on tullut monien vuosien ajan ehdotus ns. Kraanan hankkimisesta. Kamerakraanan avulla saa vaihtelua kuviin, kuvan elämään enemmän ja erilaisia kuvakulmia. Muita isoja uudistuksia on tietenkin sivusto. Free Your Mind toimi meidän alustana vajaan kymmenen vuoden ajan. Nyt on senkin aika uudistua rankemmalla kädellä. Tuosta uudistuksesta myöhemmmin lisää.

Jos jokin pysyy, niin se on ohjaamo, eli taivas. Lähetystekniikka on rakennettu Glorian vanhaan projektorihuoneeseen, joka sijaitsee aivan katon rajassa. Huoneesta on luukku, josta voimme katsoa näyttämölle. Vanhat tekijät tietävätkin missä taivas on ja mitä sielä tehdään. Uusille onkin selittämistä.
Lisäksi jos jokin pysyy, niin se on tapahtuman juontaja Mari Vesala. Normaalisti bändien vaihdot menevät nopeasti, toisinaan ne kestävät pidempään kuin aikataulu sallisi. Tällöin saamme nauttia Marin loistavista juonnoista. Basistivitsit jaksavat, kaikesta huolimatta, naurattaa taivaan väkeä.

n/a