Nuorten mediakeskus Hatun viimeinen kevät

By 16.4.2009Toimitus

Nuorten mediakeskus Hattutehtaan viimeinen kevät vietettiin 2009. Talon ”uusimpia kävijöitä” oli Meeri, 12v., joka astui mediakeskuksen muuttotunnelmien keskelle alkuvuodesta. Meeri kuvailee omin sanoin kevään elämää.

Saavuin hattutehtaalle hieman epävarmana. Jäin noin 10 minuutiksi eteiseen pähkäilemään otanko kengät pois, vai enkö? No tulin siihen tulokseen, että se kannattaa. Astuin sisään niin sanottuun ”olohuoneeseen”, josta kuului miekkailu ääntä. Sitten päätin olla rohkea tyttö ja kysyä
– ” onks tää auki? ”
sitten sain vähän myrtsin, vähän mököttävän oloisen vastauksen
– ” joo ”.

Säikähdin vähän, kun Antti tuli ja sanoi:
– ” Moi! Mie oon Antti ja oon vastaava päätoimittaja, voinks mä jotenkin auttaa? ”
– ” Moi. Mä oon Meeri, ja tulin vaa vähän kattelee, millasta tääl on.. ”
– ” Okei. No mä voisin tässä vaikka esitellä sulle vähän paikkoja.” Antti vastasi
– ” Okei kiitti”  Sanoin, vaikka olisin voinut tutkia paikkoja itseksenikin.

Kierros sai alkaa. Aloitimme edittihuoneesta, eli Jessican työhuoneesta. Sitten saavuttiin radiostudioon, katselin vähän epävarmana kaikkia nippeleitä ja nappuloita.
– ” Eevi! Tuuppa tänne.”, Antti sanoi.
Pelkäsin Eeviä, koska se katto mua niin tuimasti (nyt ollaan siis hyvät kaverit)
Antti halusi välttämättä näyttää millaista on tehdä radiolähetystä.
– ” No niin ihmiset, kuuntelette radio Free Your Mind, ja studiovieraana meillä on Meeri, Antti pälätti. Jotain siellä sitten hölistiin. Antti jatkoi kierrosta, päästiin musastudioon ja jatkettiin matkaa toimitukseen. Pikkuhiljaa kierros oli päässyt tehtävänsä loppuun.

Hatun viimeisessä iltamassa pääsin esiintymään muiden kanssa.

Jäin sulkemisaikaan saakka hengailemaan ja lähdin hyvillä mielin kotiin. Olin raottanut verhoa median maailmaan ja nyt minut on imaistu sinne kokonaan.

Hattutehdas. Hmm.  Vain hyviä muistoja, mahtavia kokemuksia, IHANIA ystäviä, ilon ja surun kyyneleitä, hyvää musiikkia ja päivien pelastuksia.
– Meeri

n/a