Ylex Naurumaraton Nenäkulmassa 8-9.11.

mountmeTapahtumat

IMG_1146

Eliss myymälän robotti Pepper nenäpäivä tunnelmissa

MIKÄ?

40h maraton

Naurumaraton tuo Vikin ja Köpin Helsingin keskustan Nenäkulmaan torstaiaamuna 8. marraskuuta kello 7, ja lähetys päättyy samassa osoitteessa perjantai-iltana 9. marraskuuta kello 23.

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ:

Ensimmäisen neljän tunnin aikana pottiin on kasautunut 5000€ ja kyseisen potin merkkipaaluna on Köpin vetämä aamuhartaus jota yleisö on kovin toivonut. Ennen aamuhartautta oli tietenkin jokaisen tonnin merkitsemä Samba tunnari.

Aamuhartaus on todella ammattilaistyylisesti vedetty urkujen säestämänä rähinän lyriikkoja lainaten joten naurua tästä hartaudesta ei puutu.

Biisitoivomuksia on sadellut päivän mittaan paljon ja juontajat pyrkivät parhaansa mukaan toteuttamaan pyyntöjä Kulmassa vierailee myös artisteja kuten Kasmir, Gasellit sekä Abreu.

Signaalimedia sai kunnian päästä paikanpäälle seuraamaan tapahtumaa ja saavuimme nenäkulmaan 13.30 innokkain fiiliksin. Yllätyksenä tuli että jopa 60% ohjelmasta oli improvisaatiota eikä etukäteen suunniteltua.

Lue kuinka Ylex:n juontajat ovat valmistautuneet naurumaratoniin:
Näin Viki ja Köpi valmistautuivat

Rahat menevät pitkäaikaiseen lahjoitukseen. Nenäpäivän avulla on viime vuonna kerätty n. 2,5 milj. Kumppaneita on paljon ja esimerkiksi ravintola Muru teki hyväntekeväisyyskamppanjan jossa kokit ja tarjoilijat vaihtoivat paikkaa. Kaikki osallistuvat omalla tavallaan lahjoitukseen.

Nenäpäivän uusiutuneet nenät ovat tehty Suomessa ja ne voidaan kierrättää.

Kuuden tuhannen rahankeräys summan palkintona oli tatuointi jonka Viki otti vastaan jännittyneesti koska kyseessä oli hänen ensimmäinen tatuointinsa. Pohdinnan jälkeen pohkeeseen päätyi SAMBAA SAATANA teksti jonka myös Köpi uhrautui ottamaan tiimihengen tukemana.

IMG_1163

Viki suorittaa tatuointihaastetta

Klo 20 starttasi happy hour jonka vieraana oli Abreu ja Gasellit. Molemmat esittivät kappaleen ja kävivät haastattelussa.

Kellon lähestyessä yhdeksää lähdin kotiin kuunnellen naurumaratonia kuulokkeista, kotiin päästyäni tämä taustalla oli myös hyvä nukahtaa.

TOINEN PÄIVÄ:

Aamun vieraaksi oli saapunut mm. Kioskin Gogi!
40k oli kasassa jo ennen puolta päivää ja sain muutaman ystävänikin mukaan lahjoittamaan. Ohjelma rullaa hyvin eteenpäin ja vieraana oli ehtinyt pyörähtää myös Evelina joka pisti pojat maalaamaan muotokuvat.

IMG_1196

Cristal Snow & Nikola

 

Eriaisia haasteita suorittaessa tulee yllätyksellisiä käänteitä, viimeisimpänä säärikarvojen vahaaminen joka sujui yllättävän reippaasti! Studion ulkopuolelta seuraa muutama kasvo meininkiä ja kannustaa viestein.

80k:n täyttyessä riemu repesi, oli hienoa nähdä koko tiimin ilo ja summa jatkaa kasvamistaan vieläkin kellon lähestyessä yhdeksää! Väsymyskin on liittynyt seuraan ja aikaa on vielä 3h. Odotamme jännittyneinä summan kasvamista kellon lähestyessä loppua.

100k täyttyi loppuhuipennuksena ja sambaa saatana huutojen säestämänä neljänkymmenen tunnin maraton päättyi. Helpotus ja ilo paistoi juontajien ja tiimin kasvoilta! Oli upeaa saada seurata tätä tapahtumaa tärkeän asian puolesta!

Kiitos Nenäpäivä, Ylex, Elisa kulma ja Signaalimedia <3
Erittäin hyvää työtä erityisesti Viki & Köpi!

-Melissa