Signaalitiimi on vuosittain vaihtuva ydintiimi, joiden tehtävä on kehittää Signaalimedian toimintaa ja markkinointia nuorten näkökulmasta.

Anna Karila

Moi! Olen 24-vuotias laulaja Helsingistä ja opiskelen nuoriso-ohjaajaksi. Vapaa-ajalla teen laulukeikkoja ja musiikki- ja mediatoimittajana Signaalimediassa olen ollut vuodesta 2012 lähtien. Vahvinta osaamistani on haastatella ihmisiä tapahtumissa ja tehdä monikameratuotantoa. Olen tosi innostuva tyyppi ja tykkään kehittyä sekä oppia asioita. Fanitan suuresti Ellinooraa.

Elmi Tenhunen

Moi kamu oon Elmi. Tykkään dallailla metäs. Musiikki on elämä ja mun watch later lista on yhtä tukossa ku mun nenä. Oon huono kirjottamisessa eli mun inspiraatio syttyy ku vaa meen, nään ja teen jotai.

Jouka Heikkinen

Olen nurmijärveläinen poika ja pidän kaikesta teknologiaan liittyvästä. Lisäksi harrastan mm. sirkusta. Vahvuuksiani ovat editointi ja kuvaaminen.

Kristoffer Östman

Moi, oon 18v medialukiolainen Helsingistä, joka rakastaa valokuvaamista isoissa ja pienissä tapahtumissa. Ilmakuvaus on kuitenkin suurin intohimoni.

Melissa Mountassir

Heippa! Oon Melissa 21-vuotias ja valmistuin media-assistentiksi 2017. Harrastan valokuvaamista ja koirien hoitoa josta kokemusta on 14. vuoden ajalta. Vahvuuksiani ovat some & tapahtumat!

Nora Palonen

Hei, olen Nora Palonen, 24-vuotias media-alan opiskelija. Syksyllä 2017 hurahdin radion tekemiseen, eikä into ole näyttänyt laantumisen merkkejä. Olen koukussa liian haastavilta tuntuviin tilanteisiin. Parasta elämässä on itkeä onnesta metropysäkeillä.

Ronja Uimonen

Oon Ronja 17-vuotias media-ala opiskelija Helsingistä. Tykkään valokuvaamisesta ja haluun kehittyy siinä, matkustelen aika paljon livekeikkojen perässä ympäri suomea.

Saaga Salonen

Mie oon Saaga, 19-vuotias kulttuurituotannon opiskelija Helsingistä. Mun suuriin intohimoihin kuuluu mm. valokuvaaminen, sosiaalisen median sisällön tuottaminen ja inspiroivien ihmisten kanssa keskusteleminen. Rakastan erilaisia ihmiskontakteja, kahvia ja livemusiikkia, mutta aamuherätykset aiheuttaa mulle kylmiä väreitä.

Ville Nordström

Oon Ville 17 wee, olen toiminut Signaalimedialla jo sen edellisen elämän aikana! Olen kiinnostunut mediatuotannoista ja muutenkin aika ahkera, puhelias ja monessa mukana! Multa kysyttiin että onko mussa jotain yllättävää, hmm. en tiedä mutta olen joskus laulanut lapsikuoro Kannelkelloissa!