Tilat

Meiltä voit varata tiloja omatoimiseen tekemiseen sekä ohjattuun yksilö- ja ryhmätoimintaan.

Pimiö

Pimiössä on perinteinen mustavalkolaboratorio. Pimiö toimii ajanvarauksella ja vapaita aikoja voit tiedustella Jarilta ja Iriniltä.

Kuvastudio

Kuvastudiossa on käytössä sekä greenscreen-, musta- ja valkoinen tausta. Kuvastudion vapaita aikoja voit kysyä Muhalta, Jarilta ja Iriniltä.

Editointihuone

Editointihuoneessa voit editoida omia video- ja valokuvaprojektejasi ohjatusti tai itsenäisesti. Meillä voit tehdä myös julisteita ja julkaisuja. Editoimaan pääset ajanvarauksella ja aikoja voit varata Muhalta, Jarilta ja Iriniltä (yhteystiedot alla).

Kalustolainaus

Meiltä voit lainata omiin mediaprojekteihisi järjestelmäkameroita, videokameroita, kuvauskalustoa (esim. jalustat, led-valot, äänityskalusto, yms). Laina-aika on maksimissaan viikon.

Radio

Radiostudiossa pääset äänittämään podcasteja, tekemään suoraa radiolähetystä sekä editoita audiota. Radiostudiota pääset käyttämään ajanvarauksella ja aikoja voit tiedustella Eeviltä (yhteystiedot alla).

Toimitus

Toimitustila on ensisijaisesti toimituksellisen sisällön tekemiseen. Toimituksessa on työskentelyvälineet video- ja audioeditointiin sekä kuvankäsittelyyn. Keskiviikkoiltaisin pidettävässä toimituskokouksessa pääset työstämään toimitustöitäsi ohjatusti sekä osallistumaan koulutuksiin.