Signaali Goes Live

kilpilaYleinen

Signaali Goes Live -tapahtumasarjan toinen osa lähestyy. Tällä kertaa teemana on pelit. Signaali Goes Live – Pelit -tapahtumassa nähdään ensimmäisestä osasta (Sosiaalinen media 26.1.) tuttuun tapaan puheenvuoro sekä paneelikeskustelu päivän teemaan, pelaamiseen liittyen. Tällä kertaa mukana myös näytösotteluita sekä haasteessa Hassan Maikal. Puheenvuoron pelikulttuuriin liittyvästä syrjinnästä ja kiusaamisesta pitää Riikka Kaukinen. Pelaamassa ja keskustelemassa myös vaikuttaja Ninaonilo. Tapahtuma huipentuu jälleen livekeikkaan.

Tapahtuman ovat tuottaneet Signaalimedian nuoret yhdessä DigiKult Helsinki -hankkeen kanssa.

Tapahtuman aikataulu (muutokset vielä mahdollisia)

16:00 Ensimmäinen näytösottelu käynnistyy

16:00 – 16:10 Tapahtuman, pelin ja pelaajien esittelyä

16:10 – 16:30 Näytösottelun live-stream

16:30 – 16.35 Pelin jälkipuinti

16:35 – 16:55 Puheenvuoro: Riikka Kaukinen

16:55 – 17:20 Paneelikeskustelu

17:20 – 17:55 Toinen näytösottelu

17:55 – 18.05 Haasteessa Hassan Maikal

18.05 – 18.30 Livenä Hassan Maikal 

Mikä Signaalimedia?

Signaalimedia on Helsingin kaupungin Nuorisopalveluiden nuorten toimitus- ja tuotantoyhteisö. Signaalimediassa 15–25 -vuotiaat nuoret pääsevät tekemään radio-ohjelmia, toimituksellisia sisältöjä, monikameratuotantoja, musiikkivideoita sekä muita audiovisuaalisia projekteja. 

http://signaalimedia.munstadi.fi 

Mikä DigiKult Helsinki?

DigiKult Helsinki on Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen kokeiluhanke, jossa perehdytään digitaalisen kulttuurin ulottuvuuksiin. Hanketta rahoittaa Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Signaali Goes Live -tapahtuman toteuttamalla nuoret haluavat haastaa itseään sekä kehittää Signaalimedian toimintaa entistä laadukkaampaan ja monipuolisempaan suuntaan. He haluavat paitsi oppia uutta, myös osoittaa, että nuorissa on potentiaalia tämän tyyppisten tapahtumien tuottamiseen.

26.1.2019 ensimmäinen, nuorten tuottama Signaali Goes Live -tapahtuma kokosi yhteen somevaikuttajia – keskustakirjasto Oodissa järjestettävä tapahtuma lähetettiin livenä YouTubessa: https://youtu.be/mHN7JBafXWY

Vieraina olivat jo teini-ikäisenä tubettamisen aloittanut, nykyään ammattimaisesti vloggaava PakolaiShow sekä somevaikuttaja Sami Kieksi, joka tunnetaan julkisuudessa mm. aktiivisesta toiminnastaan syrjäytymistä ja nettikiusaamista vastaan. 

Tapahtumassa olivat puhumassa myös nuoriso-ohjaaja Jenni Hurskainen sekä digimarkkinoinnin asiantuntija Anu Laitila. Nuorten Ääni -toimituksesta tapahtumaan osallistuivat Kerttu Tamminen ja Aleksanteri Lindh.

Tapahtuma huipentui Vanillan livekeikkaan, joka veti Oodissa salin täyteen.

Haluaisitko sinä olla tapahtumassa mukana ja tukea nuorten toimintaa? Tai oletko nuori ja kiinnostunut tulemaan mukaan tekemään livetapahtumia?  

Seuraa meitä somessa:

https://m.facebook.com/events/242725186626264

https://www.instagram.com/signaaligoeslive/