Signaali Goes Live

kilpilaYleinen

 

Ensimmäinen Signaali Goes Live -tapahtuma järjestetään lauantaina 26.1.2019 klo 12-14:30.

Signaali Goes Live on nuorten suunnittelema ja tuottama tapahtuma. Ensimmäisen liven teemana on sosiaalinen media. Sen tapahtumapaikkana toimii Keskuskirjasto Oodi, Helsingissä ja tapahtuma lähetetään suorana Youtubesta. Ensimmäisen tapahtuman juontajina toimivat signaalimedian omat nuoret Niilo ja Vita. Vieraina tapahtumassa Sami Kieksi ,Pakolaishow sekä Nuorten ääni-toimituksesta Aleksanteri Lindh ja Kerttu Tamminen. Vierailevana artistina kuulemme popduo Vanillan. 

 

Ensimmäisen tapahtuman ohjelma: 

 

Klo 12-12:30 Tähtibrunssi

Tähtibrunssi mahdollistaa rennomman keskusteluympäristön sosiaalisesta mediasta tutulle henkilölle ja hänen elämälleen somen siivittämänä

 

Klo 12:30-13 Sosiaalisen median tulevaisuus -paneeli

Paneelissa tuodaan esiin useita näkökulmia sosiaalisesta mediasta erilaisten ihmisten toimesta. Panelisteille sosiaalinen media on tuttu ympäristö.

 

Klo 13-13:30 Jenni Hurskainen

Juontajamme Niilo ja Vita haastattelevat nuoriso-ohjaaja Jenni Hurskaista kuinka sosiaalinen media näkyy hänen työssään.

 

Klo 13:30-14 Haasteet

Luvassa on hulvattoman hauskoja haasteita vieraiden kanssa.

Klo 14-14:30 Keikka

Signaali Goes Live huipentuu  Vanillan livekeikkaan ja Oodin monitoimisalin valtaa käsinkosketeltava tunnelma myös livestreamin läpi jokaisen kotisohvalle!

 

Signaali Goes Live -tapahtuman suunnittelu on aloitettu kesällä 2018. Vuodelle 2019 tapahtumia on neljä, ja jokainen niistä keskittyy omaan teemaansa: Some 26.1, Pelit  27.4, Musiikki 24.8 sekä Mielenterveys 23.11

Tapahtumien tavoitteena on muun muassa nuorten sosiaalinen vahvistuminen, sekä kehittää Signaalimedian toimintaa entistä parempaan ja monipuolisempaan suuntaan. Nuoret haluavat oppia uutta, mutta myöskin näyttää, että nuorissa on potentiaalia tuottaa ja tehdä tämän tyyppisiä tapahtumia.

Haluaisitko sinä olla tapahtumassa mukana ja tukea nuorten toimintaa? Tai oletko nuori ja kiinnostunut tulemaan mukaan tekemään livetapahtumia?  

Seuraa meitä somessa:

https://m.facebook.com/events/242725186626264

https://www.instagram.com/signaaligoeslive/