Signaali Goes Live

kilpilaYleinen

 

Ensimmäinen Signaali Goes Live -tapahtuma järjestetään lauantaina 26.1.2019 klo 12-14:30.

Signaali Goes Live on nuorten suunnittelema ja tuottama tapahtuma. Ensimmäisen liven teemana on sosiaalinen media. Sen tapahtumapaikkana toimii Keskuskirjasto Oodi, Helsingissä ja tapahtuma lähetetään suorana YouTubesta. Ensimmäisen tapahtuman juontajina toimivat signaalimedian omat nuoret Niilo ja Vita. Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä DigiKult Helsinki -hankkeen kanssa.

Linkki YouTube-lähetykseen : https://www.youtube.com/watch?v=mHN7JBafXWY

 

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu (muutokset mahdollisia)

 

Klo 12-12:30 Tähtibrunssi: PakolaiShow, Sami Kieksi, Vanilla, Kerttu Tamminen ja Aleksanteri Lindh

Tähtibrunssilla sosiaalisesta mediasta tutut vaikuttajat keskustelevat rennossa ympäristössä siitä, miten some on vaikuttanut heidän elämäänsä.

 

Klo 12:30-12:45 Puheenvuoro: Jenni Hurskainen

Sosiaalinen media toimintaympäristönä.

 

Klo 12:45-13:05 Puheenvuoro: Anu Laitila

Internet tietää sinusta kaiken! Miksi ja miten? Digimarkkinoinninasiantuntija Anu Laitila kertoo kohdennetusta mainonnasta, sosiaalisen median paikannustoiminnoista ja muusta, mitä netissä tulee ottaa huomioon.

 

Klo 13:05-14 Paneelikeskustelu

Keskustelua liittyen aiempiin luentoihin sekä sosiaalisen median historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Sosiaalisessa mediassa työkseen ja harrastuksekseen hääräävät panelistit tuovat keskusteluun erilaisia näkökulmia sosiaalisen median tulevaisuudesta. Panelisteina PakolaiShow, Sami Kieksi, nuoriso-ohjaaja Jenni Hurskainen, digiasiantuntija Anu Laitila sekä Nuorten Ääni -toimituksen nuoret, Kerttu Tamminen ja Aleksanteri Lindh. Paikalla oleva yleisö sekä YouTube-lähetyksen seuraajat voivat osallistua keskusteluun esittämällä kysymyksiä ja kommentteja.

 

Klo 14-14:30 Livenä: Vanilla

Signaali Goes Live huipentuu livekeikkaan, kun Oodin monitoimisalin stagen valtaa helsinkiläisyhtye Vanilla. Tunnelma on taatusti käsin kosketeltava myös livestreamin läpi jokaisen kotisohvalle!

 

 

Signaali Goes Live -tapahtuman suunnittelu on aloitettu kesällä 2018. Vuodelle 2019 tapahtumia on neljä, ja jokainen niistä keskittyy omaan teemaansa: 26.1. Some,  27.4. Pelit, 24.8. Musiikki sekä 23.11. Mielenterveys.

Tapahtumien tavoitteena on muun muassa nuorten sosiaalinen vahvistuminen sekä kehittää Signaalimedian toimintaa entistä parempaan ja monipuolisempaan suuntaan. Nuoret haluavat oppia uutta, mutta myöskin näyttää, että heissä on potentiaalia tuottaa ja tehdä tämän tyyppisiä tapahtumia.

Haluaisitko sinä olla tapahtumassa mukana ja tukea nuorten toimintaa? Tai oletko nuori ja kiinnostunut tulemaan mukaan tekemään livetapahtumia?  

Seuraa meitä somessa:

https://m.facebook.com/events/242725186626264

https://www.instagram.com/signaaligoeslive/