Ruishelmi 8-9.2

mountmeTapahtumat

Muistellaampa hetki Ruishelmeä:

Lähdimme Perjantaina ajamaan Helsingistä kohti Turkua innoissamme ja odottavaisin mielin sillä Ruishelmi järjestettiin ensimmäistä kertaa Logomossa Ruisrockin 50-vuotis synttäreiden kunniaksi.

Muutaman mutkan kautta selvisimme Logomoon ja hyppäsimmekin suoraan Nitan kanssa haastattelijan rooliin kun vieraaksemme saapui D.R.E.A.M.G.I.R.L.S:in Lina. Saimme Perästä kuuluu goes Ruishelmi jaksoon muutaman muunkin haastattelun mutta loput paljastuvat tulevassa jaksossa! Kuvasimme myös keikkataltioinnit Signaalimedialle.

Perjantai sujui tutkiessa upeasti lavastettua paikkaa ja talvifestivaalit olivat mielestämme hyvä idea. Paikalla oli Ruisrockista tuttu reivikontti ja uutena tuttavuuksena oli Fern Orchestran Kasvijamit, jossa festivaalivieraat pääsivät soittamaan kasveja. Kasveihin kiinnitetyt sensorit käänsivät kosketuksen ääneksi.

Alta näet festivaalien esiintyjälistan:
(Promokuvat Ruishelmen sivuilta)

PÄÄLAVA:

  Gasellit

Pyhimys

SANNI

Teatro:

Adi L Hasla

Younghearted

Elias Gould

YleX Anne Lainton ja Ida Karimaan vieraana esiintymässä oli mm Etta

Lauantai:

PÄÄLAVA:


Evelina


Ellinoora


JVG

Teatro:


Iisa


Ida Paul & Kalle Lindroth


Ruusut

Lauantaina vuorostaan YleX pisteellä esiintyi esimerkiksi Costee

Festivaalivieraita oli toisena päivänä enemmän ja tutkittavaa riitti toisellekkin päivälle. Ihmiset näyttivät viihtyvän hyvin ja keittiö oli täynnä hyvää ruokaa laajalla kirjolla. Signaalilta oli kolmaskin jäsen mukana toisena päivänä.

Erityismainintana Singa-yhteislaulukaraoke elokuvateatteri tyyppiseen paikkaan. Yhteisöllisyyden tunnelma oli huikea kun koko sali lauloi yhdessä tuulet puhaltaa kappaletta.

Kokonaisuudessaan alussa vähäisestä yleisöstä huolimatta hieno tapahtuma!
Järjestetty hyvin, visuaalisesti kauniisti toteutettu ja ruokaa oli jokaisen makuun. Lisää kuvia tulossa Signaalimedian facebook sivuille sekä @photosbymellu tilille! Linkki blogiini