Hatturadion toimitus siirtyy joululomalle – uusia radiotoimittajia etsitään jälleen vuoden alussa

mayraelRadio, Radio-ohjelmat, Toimitus, Yleinen2 Comments

 

Hatturadiossa kuullaan tänään torstaina vuoden viimeinen suora lähetys. Huomisesta alkaen radiossa soivat syksyn aikana tehtyjen ohjelmien uusinnat sekä radion soittolista.

Syyskauden aikana Hatturadiossa on kuultu viikoittain kymmentä eri juontajaa kahdeksassa eri ohjelmassa, joiden tyylit ovat vaihdelleet musiikin erikoisohjelmista tiukkoihin, kantaaottaviin keskusteluihin. Osa lähetyksistä on jälkikäteen kuunneltavissa radion on demand -osiossa.

Suorat lähetykset palaavat Hatturadioon tammi-helmikuun vaihteessa 2018. Luvassa on sekä syksyltä tuttuja ohjelmia että jotain täysin uutta.

Haluatko sinä mukaan
radiotoimitukseen?

Tammikuussa Hatturadion toimitukseen etsitään jälleen uusia, innokkaita toimittajia. Sekä entisille että tuleville radiotoimittajille suunnattu kaudenavausviikonloppu järjestetään Hapessa 27.–28. tammikuuta. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet tulevat HattuMedian verkkosivuille ja someen tammikuun alussa.

Radiotoimittajille on ensi keväänä luvassa myös koulutuksia, mediatalo- ja levy-yhtiövierailuja sekä yhteisiä illanviettoja. Kaikista tapahtumista pysyt kartalla parhaiten seuraamalla HattuMediaa Facebookissa ja Instagramissa.

Hatturadion toiminnasta vastaa 9. tammikuuta 2018 alkaen mediatuottaja Eevi Savolainen (puh. 040 334 6752, eevi.savolainen(a)hel.fi).

 

Hatturadiossa on pyörinyt syksyn ajan kahdeksan viikoittaista ohjelmaa. Voit tutustua ohjelmiin tarkemmin täällä.

 

 

2 Comments on “Hatturadion toimitus siirtyy joululomalle – uusia radiotoimittajia etsitään jälleen vuoden alussa”

  1. Pingback: Hatturadion toimitus siirtyy joululomalle – uusia radiotoimittajia etsitään jälleen vuoden alussa - Happi

  2. Pingback: Hatturadion toimitus siirtyy joululomalle – uusia radiotoimittajia etsitään jälleen vuoden alussa - Tapahtumat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *