HattuRadion ensimmäinen Livelauantai 10.3. – ilmoittaudu nyt!

Eevi SavolainenYleinen1 Comment

Tule toteuttamaan villeimmät radiounelmasi HattuRadion Livelauantaihin! Voit osallistua valmiilla ohjelmalla tai kehittää jotain uutta ja mahtavaa muiden osallistujien kanssa. Klikkaa Doodlesta (https://doodle.com/poll/x9sqwtsqzhucm59e) sinulle sopivat ajat ja odota, että sinuun otetaan yhteyttä! Ilmoittauduthan doodleen sähköpostillasi. Jos yhteydenottoa ei kuulu kahden arkipäivän kuluessa, olethan yhteydessä Eeviin 040-3346752.

Livelauantai on tarkoitettu noin 15-25-vuotiaille radion tekemisestä kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta radion tekemisestä ei vaadita.

Ilmoittaudu näin:
Ilmoittatuessasi Livelauantaihin ilmoita kaikki sinulle sopivat ohjelma-ajat. Mikäli ohjelmapaikkavarauksia tulee enemmän kuin Doodle antaa aikoja, neuvotellaan ohjelmantekijöiden kanssa ehdotusten ulkopuolisista ajoista. Ajat pyritään sijoittelemaan kaikille sopivalla tavalla, Linkin ajanvarausdoodleen löydät kunkin kuukauden Livelauantai-tapahtumasta Facebookista.

Valmis ohjelma vai avoin kaikelle?
Mieti minkälaista ohjelmaa haluat tehdä: Onko sinulla valmis ohjelmasuunnitelma vai haluatko tehdä jotain ihan uutta sinulle tuntemattomien ihmisten kanssa?

Kun olet ilmoittautunut Doodlen kautta ohjelmaa tekemään, valmistaudu henkisesti, että saat sähköpostia HattuRadiolta. Sähköpostissa kysytään ajatuksia tulevasta ohjelmasta (on myös enemmän kuin okei, ettei suunnitelmia ole!)

Mistä voin kuunnella Livelauantaita?
Livelauantait lähetetään livenä HattuRadiosta sekä HattuMedian instagramista. Kutsu kaverit kuuntelemaan, seuraamaan ja kommentoimaan!

One Comment on “HattuRadion ensimmäinen Livelauantai 10.3. – ilmoittaudu nyt!”

  1. Pingback: HattuRadion ensimmäinen Livelauantai 10.3. – ilmoittaudu nyt! - Happi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *